La trobada de Teatre Social per a Joves «Deslimita’m» enguany arriba a la VIII edició

La Fundació La Roda i l'Associació ImactaT, presenten la VIII Trobada de Teatre Social per a Joves «DESLIMITA'M». La cita, que compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE, el BARTS, el Teatre Nacional de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc el diumenge 26 d'abril al teatre BARTS. L'acte estarà presentat per Asha Miró, autora, entre d'altres, del llibre “La Hija del Ganges”, obra autobiogràfica i que va ser una gran revelació editorial el 2003. L'Asha a més d'escriptora, mestra, comunicadora, ambaixadora cultural i un munt de coses més és la millor representant dels valors del respecte per la interculturalitat i la diversitat en la nostra societat.

Aquesta trobada reunirà al voltant de 120 joves participants, d’entre 12 i 20 anys, d'arreu de Catalunya i és oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador del teatre, utilitzat com a mirall de la realitat i com a mitjà per a la reflexió i la transformació social.

Totes les temàtiques de les peces giren al voltant de les situacions socials que afecten i preocupen, en el dia a dia, aquests joves, i que han creat mitjançant les tècniques del teatre social i del teatre de l’oprimit.

«DESLIMITA'M» és, per tant, una jornada teatral que pretén fer homenatge als 10 grups d'adolescents formats als diferents centres educatius i així mostrar la importància i els beneficis del teatre social.

Un teatre fet per a tothom, que parteix de les pròpies necessitats i destinat a tot tipus de públic. 

En la posada escènica, cada grup presenta una peça de teatre de 15 minuts que han preparat durant el curs lectiu en el marc del projecte «Actuem! Teatre Social per a Joves».

Dia: Diumenge, 26 d'abril de 2015
Hora: De 9:30 a 15 hores
Lloc: Teatre BARTS, Avinguda Paral·lel,62, Barcelona
ENTRADA GRATUÏTA




Podreu veure un recull de fotos a la següent adreça: